i-Lucky Land

i-ll-logo

i-Lucky Land je najmodernejši ter prvi in edini tovrsten projekt v Sloveniji, ki obiskovalcem ne omogoča le zimske aktivnosti, ampak interaktivno, inovativno in idilično DOŽIVETJE v koraku s sodobno digitalizacijo.

Po več kot 11 letih izkušenj uspešnih projektov postavitve mobilnih drsališč po Sloveniji in v tujini Lucky Luka postavlja drsališča na višjo raven. V prihajajoči sezoni pripravljamo največjo interaktivno ledeno deželo, ki bo na področju digitalizacije in modernizacije edinstvena!

V drsališče integrirani FOTOAPARATI, sodoben sistem vstopa in registracije na drsališče s čipom, pravi RADAR, ki meri hitrost gibanja na ledu, LED SVETLOBNI ELEMENTI vkomponirani v led, LUCKY JUKEBOX, LEDENE STEZE, LEDENI TOBOGAN, BOGAT PROGRAM NA LEDU in še mnogo drugega so nekaj, kar spremeni obisk in rekreacijo v NEPOZABNO DOŽIVETJE

… vse to ter celotna infrastruktura ledene dežele z gostinsko ponudbo, izposojo drsalk, moderno razsvetljavo in ozvočenjem je nekaj, kar obiskovalca nikakor ne pusti ravnodušnega, za sam kraj pa je odmevna ATRAKCIJA, magnet za obiskovalce in priložnost za lokalna podjetja, organizacije in društva, da postanejo del uspešne zgodbe.

Kot edini zares strokovnjaki na področju drsanja pa ohranjamo seveda največjo vrednoto in referenco, ki smo si jo kot podjetje pridrsali.

ll7.jpg_effected_D (1)
ll9-jpg_effected

Bodite del uspešne zgodbe tudi vi!
Kontaktirajte nas in z veseljem vam predstavimo projekt!

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan