Lucky mobilna drsališča

Lucky Luka že od leta 1995 sodeluje pri projektih mobilnih drsališč, vrsto let je tudi uradni zastopnik nizozemskega podjetja Ice-World, ki je vodilno na trgu mobilnih drsališč.

Najnovejša tehnologija drsališč
Zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam ti sistemi niso le enostavni za montažo, ampak tudi za vzdrževanje in ohranjanje ledene ploskve. Aluminijasti sistemi se mnogo hitreje odzivajo in prilagajajo zunanjim dejavnikom (temperatura, veter) kot stari gumijasti.

Popolna podpora
Naročniku nudimo popolno podporo od prvega kontakta do demontaže. Strokovna ekipa vam na podlagi znanja in izkušenj pripravi celoten projekt postavitve, programa, urejene okolice in dodatne infrastrukture na ključ.

Garancija ledu
Z najemom našega drsališča boste imeli zagotovljen led najvišje kakovosti. Na naših drsališčih lahko drsate tudi pri visokih temperaturah.

Velika količina mobilnih drsališč
S podjetjem Ice-World zagotavljamo preko 100 (60.000 m2) drsališč različnih velikosti, ki lahko zadovoljijo praktično vse vaše želje. Na žalost/srečo je v obdobju prednovoletnega veselega decembra povpraševanje največje, zato vas pozivamo k pravočasnemu povpraševanju in naročilu.

Individualni pristop, ocena stroškov
Ocena vrednosti projekta je odvisna od vaših želja, kar zagotavlja plačilo le naročenih delov za končno izvedbo.

Konkurenčne cene
Naša ponudba je konkurenčna. Aluminijasti sistemi z zmanjšanimi obratovalnimi stroški zagotavljajo na tisoče evrov prihranka.

24/7 servis
Naši sistemi se le redko kvarijo. V primeru težav obratovanja ledišča ali hladilnih naprav pa vam 24 ur na dan in 7 dni v tednu zagotavljamo službo za urgentno pomoč, ki bo napako odpravila v najkrajšem možnem času.

Energijsko učinkovito drsališče
Fizika je na naši strani! Veliko boljša prevodnost aluminija v primerjavi z gumo vam bo prihranila 40 % energije. Privarčevali boste denar, poleg tega pa poskrbeli še za ohranjanje narave za prihodnje generacije.

Okolju prijazno drsanje
Ice-Worldovi sistemi drsališč za hlajenje uporabljajo okolju prijazen propylen-glycol. Majhne količine izlite tekočine ob montaži in demontaži (brez dolgotrajnih izpustov med obratovanjem), ki bi onesnaževale okolje, so preteklost. Rezultat je tudi zmanjšana poraba energije.

Lastna proizvodnja
Ice-World je proizvajalec drsališč, ki skupaj z našim visoko usposobljenim kadrom poskrbi za brezhibno izvedbo.

Organizacija z usmeritvijo
Ice-World je podjetje, ki se ukvarja izključno z izdelovanjem in oddajo sistemov drsališč, kar omogoča hitro in učinkovito, predvsem pa preprosto komunikacijo. Ekipa Lucky Luka pa s svojo dejavnostjo, znanjem in izkušnjami, predvsem pa ljubeznijo do drsanja drsališče spremeni v pravo zimsko pravljico.

Reference ledenih projektov
Naše stranke so zadovoljne in svoje zadovoljstvo z veseljem posredujejo tudi vam. V primeru zanimanja vam z veseljem posredujemo kontakte naših preteklih naročnikov.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan