Tehnične zahteve za postavitev drsališča

Tehnična postavitev projekta oz. postavitev infrastrukture je prva faza pri realizaciji celovito zastavljenega projekta.

Izbira lokacije za drsališče

Takoj, ko nas premami ideja o postavitvi drsališča in ko se odločimo za realizacijo projekta, je treba poiskati primerno lokacijo, kjer bo stala celotna infrastruktura. Le-ta vključuje celoten sistem drsališča (zložljive aluminijaste plošče, hladilni agregat, rezervoar za hladilno tekočino, povezovalne cevi, zaščitno ograjo, pohodno površin …).

Tehnični pogoji lokacije:

Pri izbiri primerne lokacije vam je v pomoč strokovni sodelavec agencije Lucky Luka, ki s svojimi predlogi in nasveti olajša izbiro najboljše lokacije. Ta vam svetuje tudi glede postavitve dodatne infrastrukture, kot so ozvočenje, razsvetljava, gostinski obrat, izposojevalnica drsalk/skladiščni prostor, možnost pokritja drsališča s šotorsko streho ipd.

Po predhodnih dogovorih naročnik in agencija Lucky Luka določita datum odprtja. Na osnovi tega datuma agencija v primernem času poskrbi za transport in montažo celotnega sistema drsališča ter za pripravo ledu. V tem času se postavi tudi dodatna oprema bodisi v režiji agencije Lucky Luka bodisi v režiji naročnika.

In tako je drsališče pripravljeno na prve drsalce! Vendar pa je to le osnova uspešnega projekta. Vse ostalo je stvar marketinga in animacijskega programa na ledu, s pomočjo katerega bo drsališče postalo družabno središče za staro in mlado, odličen ambient za družabne prireditve in del praznične zimske idile v vašem kraju.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan