Doživeli smo zimo skupaj

S številnimi ledenimi aktivnostmi v Mariboru, Murski Soboti in v Ljubljani smo že med zimskimi počitnicami popestrili dogajanje na ledu, v soboto 11.3.2017 pa na Lucky drsališču v Ljubljani še zadnjič v sezoni 2016/17 DOŽIVELI ZIMO SKUPAJ.

Pri tem so nam pomagali številni sodelavci in partnerji (glej pod zavihek Naši ponosni sponzorji na desni strani), ki so namenili veliko svojih izdelkov za srečelov, za lačne želodce pa sta poskrbela Blaž Banfi (Restavracija Mozart) z odličnim »za prste obliznit« golažem in Franci iz Savskih pekarn, ki je pripravil domiselne kruhove šalčke za golaž in ostalo pekovsko pecivo. Vsem iskrena HVALA!

Vrhunec čudovitega dne je bila drsalna predstava LUCKY LOOKERS ON ICE, s katero so drsalci navdušili polno tribuno gledalcev in dokazali, da se brez problema lahko postavimo ob bok številnim svetovnim produkcijam, ki občasno obiščejo tudi naše kraje.

V soboto 11.3. smo tako aktivno, atraktivno  in slovesno zaključili še eno uspešno drsalno sezono. Se že veselimo naslednje, v pripravi pa so tudi že projekti, za katere boste zagotovo slišali in jih doživeli že med letom.

Hvala za vse lepe trenutke, ki ste jih preživeli na naših drsališčih! Se vidimo v kratkem! ;)

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan