Najem sejemske hišice v i-Lucky Landu

V podjetju Lucky Luka se že vrsto let ukvarjamo z organizacijo prireditev namenjenih otrokom in odraslim. Letos v sklopu zimske sezone pripravljamo edinstven projekt i-Lucky Land, drsališče v velikosti 3.000 m2 z mnogo novostmi za nepozabno zimsko doživetje.

Tokrat pripravljamo aktivno dogajanje tudi ob drsališču za dodatno popestritev celotnega doživetja. Prava zimska vasica bo namenjena pestri ponudbi različnih področij in proizvajalcev. Bodite del praznične čarovnije tudi vi in se predstavite pred množico v posebni luči.

V razpisni dokumentaciji spodaj najdete širši opis celotnega projekta in naše vizije ter prijavni obrazec, ki nam ga vsi zainteresirani posredujte na e-mail marketing@luckyluka.si. Za vsa dodatna vprašanja nas lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali. Skladno z vašimi željami in interesi pa lahko poiščemo še mnogo različnih možnosti za sodelovanje.

Na drsališču bo v sklopu celotne zimske sezone organiziranih preko 90 dogodkov in aktivnosti, ki bodo privabili množico ljudi iz vseh krajev Slovenije.

Bodite drzni in si med prvimi zagotovite mesto na najatraktivnejši točki te zime.

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan