Današnja tekma ICEFEST prestavljena v Tivoli

Tekma med HDD Telemach Olimpija in EC KAC, ki je bila v okviru lige EBEL predvidena danes ob 19.15 v sklopu prireditve Pivovarna Union ICEFEST na Trgu republike, je zaradi slabe vremenske napovedi prestavljena v dvorano Tivoli.V dopoldanskih urah so se organizatorji Pivovarna Union ICEFESTA 2014 skupaj z delegatom in vodstvom lige EBEL zaradi slabe vremenske napovedi odločili, da bo tudi današnja tekma odigrana v dvorani Tivoli, in sicer ob 19.15. Količina padavin naj bi bila največja prav med 19. in 23. uro. V deževnem vremenu namreč ne moremo zagotoviti vrhunske športne tekme, saj ledena ploskev pod neustreznimi vremenskimi razmerami predstavlja tudi nevarnost za igralce.

Na današnjo tekmo v dvorani Tivoli imajo vsi hokejski navdušenci prost vstop na tribuno Zahod, imetniki sezonskih vstopnic za tekme HDD Telemach Olimpija pa lahko s svojo letno vstopnico seveda sedijo na vnaprej zagotovljenih sedežih v dvorani Tivoli.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan