Umetnostno drsanje

Uživate ob gledanju umetnostnih drsalcev in sanjate, da bi tudi sami znali tako drsati? Nehajte sanjati in se nam pridružite!

Umetnostno drsanje je namenjeno prav vsem, ki se želite naučiti več kot le drsati, poudarek je na učenju umetnostnih elementov. Še posebej bodo nad tem navdušeni otroci, ki osnove drsanja že poznajo in si želijo novih izzivov.

Redna vadba umetnostnega drsanja temelji na učenju osnov umetnostnega drsanja, cilj pa je, da se udeleženci naučijo čim več umetnostnih elementov ter se pri tem tudi zabavajo in neizmerno uživajo.

SKUPINE
Skupine umetnostnega drsanja so formirane po starosti, predvsem pa po predznanju.

LOKACIJA

i-LUCKY LAND na Emoniki v Ljubljani

TERMINI

2x tedensko – vsak torek in četrtek // 17:00 – 18:30

CENA

80€/mesec*

*Navedena cena je cena programa, vstopnina na drsališče in morebitna izposoja opreme se plača posebej po ceniku po osebi.

PRIJAVA
Za prijavo na vadbo umetnostnega drsanja pošljite e-mail na programi@luckyluka.si, v prijavi pa navedite ime in priimek, starost (če prijavljate otroka) in kontaktno GSM številko. Lahko nas tudi pokličete na 041 77 77 33.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan