Drsalna skupina Lucky Lookers on Ice

LUCKY LOOKERS ON ICE vabi nove nastopajoče in kreativne sodelavce!

AVDICIJA 11.1. IN 13.1.2018!

Kdo je skupina Lucky Lookers on Ice?

Lucky Lookers on Ice je slovenska drsalna skupina, ki jo sestavljajo bivši in še aktivni umetnostni drsalci ter vaditelji drsanja in animatorji na ledu. Skupina deluje pod okriljem Luka Klasinca, udeleženca olimpijskih iger v Albertvillu leta 1992 v umetnostnem drsanju, in ustvarja drsalne programe in showe za vse priložnosti, doma in v tujini.

Pretekli projekti:

Uspešno smo pripravili tako manjše kot tudi večje drsalne spektakle, doma in v tujini ter sodelovali pri programih na ledu na skoraj vseh slovenskih drsališčih.

Nekaj drsalnih predstav, ki smo jih pripravili:

Bodi Lucky Lookers tudi ti – PRIDI NA AVDICIJO 11.1. ali 13.1.!

Skupina Lucky Lookers on Ice tokrat vabi tudi vas, vse novega drsalnega znanja in nastopanja željne drsalne navdušence, da se nam pridružite in tudi vi z nami trenirate, potujete in doživite aplavze in vzklike množic iz zasedenih tribun.

Na ledu se bomo skupaj združili in družili profesionalni in amaterski ljubitelji drsanja s skupnim interesom: DRSATI, UŽIVATI, SE ZABAVATI, NASTOPATI, POTOVATI in BITI OPAŽEN.

Vabljeni ste torej vsi – bivši in še aktivni drsalci, profesionalni in ljubiteljski, otroci, najstniki in odrasli, prijatelji in znanci in vsi, ki bi želeli biti del te VELIKE LEDENE ZGODBE!

Termin avdicije: četrtek 11.1.2018 ob 18:00 in sobota 13.1.2018 ob 9:00

Lokacija: i-LUCKY LAND Ljubljana

Kontakt za še več informacij in prijave: programi@luckyluka.si, 041 252 211

Pridruži se prvi in edini drsalni show skupini v Sloveniji! Se vidimo na ledu! ;)

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan