Drsalna skupina

LUCKY LOOKERS ON ICE vabi nove nastopajoče in kreativne sodelavce

Kdo je skupina Lucky Lookers on ice?

Lucky Lookers on Ice je slovenska drsalna skupina, ki jo sestavljajo bivši in še aktivni umetnostni drsalci ter vaditelji drsanja in animatorji na ledu. Skupina deluje pod okriljem Luka Klasinca, udeleženca olimpijskih iger v Albertvillu leta 1992 v umetnostnem drsanju, in ustvarja drsalne programe in showe za vse priložnosti, doma in v tujini.

Pretekli projekti:

Uspešno smo pripravili tako manjše kot tudi večje drsalne spektakle. Pot nas je peljala po otvoritvah manjših mestnih drsališč po Sloveniji, zaustavili smo se na prazničnih predstavah v tujini in dosegli vrh z drsalnim show-om na Cipru.

Nekaj drsalnih predstav, ki smo jih pripravili:

Bodi Lucky Lookers tudi ti!

Skupina Lucky Lookers on Ice tokrat vabi tudi vas, vse novega drsalnega znanja in nastopanja željne navdušence, da se nam pridružite in tudi vi z nami trenirate, potujete in doživite aplavze in vzklike množic iz zasedenih tribun.

Na eni ledeni ploskvi se bomo združili in družili profesionalni in amaterski ljubitelji drsanja s skupnim interesom: DRSATI, UŽIVATI, SE ZABAVATI, POTOVATI in BITI OPAŽEN.

Vabljeni ste torej vsi; bivši in še aktivni drsalci, profesionalni in ljubiteljski, otroci, najstniki in odrasli, prijatelji in znanci in vsi, ki bi želeli biti del te VELIKE LEDENE ZGODBE!

Lokacija: i-LUCKY LAND na Emoniki v Ljubljani

Termini treningov: bodo objavljeni v kratkem

Kontakt za še več informacij in prijave:

spelap@luckyluka.si, 041 77 77 33

Pridruži se prvi in edini drsalni show skupini v Sloveniji!

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan