Ledene zmenkarije

Ne zamudite najbolj odštekanega zmenka – na drsališču v centru Ljubljane!

Opombe (!) Ta dogodek je zaključen.
Pričetek dogodka 20. 2. 2015 ob 20:00
Zaključek dogodka 20. 2. 2015 ob 00:00
Lokacija dogodka
Vstopnina Predprodaja 19 EUR, na dan dogodka 25 EUR

Skupaj z največjim spoznavnim portalom v Sloveniji Ona-On.com pripravljamo spoznavni dogodek, ki ga boste udeleženci doživeli malce drugače – na drsalkah v centru Ljubljane.

Udeležence Ledenih zmenkarij bodo animatorji naključno združevali v pare ter jim preko animacij in različnih iger na ledu omogočili, da se spoznavajo in ugotovijo, če je med njimi morda že preskočila kakšna iskrica. Pare bomo učili drsati in izvajati umetnostnodrsalne vragolije, skupaj boste streljali na gol, najuspešnejši med vami boste nagrajeni z lepimi nagradami. Zmenkarije pa ne bi bile prave zmenkarije, če ne bi v večerno dogajanje vključili tudi »speed dating«.

Dogodek bomo popestrili z romantično glasbo, vas razveselili s pijačo dobrodošlice in drobnimi darilci, na ledu se nam bo pridružil Ljubo, maskota portala Ona-On.com, manjkalo pa ne bo niti ledeno-drsalnih presenečenj.


PROGRAM:

18:00 – 20:00 LEDENI LEPOTNI KOTIČEK ZA DAME
Stevo frizerska hiša (http://bit.ly/LZ_Stevo) bo z vami podelila obilico koristnih nasvetov o negi las ter poskrbela za to, da boste na svojih zmenkih še lepše in še bolj urejene.

20:00 – 24:00 LEDENE ZMENKARIJE


Dogodek je namenjen vsem, ki si želite spoznati nove ljudi in ste stari med 35 in 50 let.

Investicija v čudovit romantični večer je 19 EUR (cena v predprodaji. Na dan dogodka je cena 25 EUR). V ceno je vključeno:
* vstopnina na drsališče
* izposoja drsalk
* pijača dobrodošlice
* igre na ledu
* nagrade in darilca
* Ledeni lepotni kotiček za dame
* zabava do polnoči
* kdo ve, morda tudi naslednji zmenek :)

Vstopnice za dogodek na voljo tukaj.

Spoznavaj, zabavaj, osvajaj z Ona-On.com.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan