i-Lucky Land Ljubljana

Z največjim veseljem sporočamo, da na EMONIKI V LJUBLJANI – poleg glavne železniške in avtobusne postaje Ljubljana, odpiramo vrata moderne, interaktivne ledene dežele i-LUCKY LAND s 3.000 m² ledenimi površinami, ki vam ne bo omogočala le atraktivne zimske aktivnosti, ampak interaktivno, inovativno, idilično DOŽIVETJE.

Kaj vse vključuje i-LUCKY LAND:

osrednje led-light drsališče, malo NHL hokejsko drsališče, ledeni tobogan, curling pisto, ledene steze, kids corner, donut-ring, led osvetlitev v ledu, fotobooth, radar hitrosti gibanja, sodoben sistem vstopa in registracije, gostinsko ponudbo, izposoja drsalk in rekvizitov, sejemsko ponudbo, bogat program na in ob ledu za obiskovalce, šole, vrtce, podjetja, društva, klube, skratka za VSE.

Prav vsakdo lahko najde nakaj zase, predvsem pa doživi nepozabno izkušnjo i-LUCKY LAND-a. Celo zimo se bo dogajalo veliko zanimivega in odmevnega, z gotovostjo lahko rečemo, da se bo tudi Ljubljana letos umestila na evropski zemljevid »ledenih« prestolnic.

Se vidimo na ledu!

Lokacija    •    Cenik    •    Urnik    •    Programi na ledu

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan