Novinarska konferenca ob napovedi drsališča Lucky Ljubljana in dogodka Pivovarna Union ICE FEST 2014

V centru Ljubljane se z začetkom decembra odpira pravo ledeno doživetje. Do konca meseca januarja bo na Trgu republike stalo 1.800 m2 veliko drsališče Lucky Ljubljana, namenjeno vsem navdušencem drsalnih športov, tako tistim, ki se radi podate na drsalke, kot tudi tistim, ki uživate zgolj ob pogledu na dogajanje na ledeni ploskvi. V sklopu pestrega dvomesečnega programa, ki ga skupaj z infrastrukturo pripravlja Lucky Luka, se bo v sodelovanju s HDD Telemach Olimpijo zgodil tudi ICE FEST 2014. Velik hokejski spektakel, kjer se bodo hokejisti HDD Telemach Olimpije s svojimi nasprotniki pomerili v sklopu lige EBEL.

Skozi skupni projekt želimo skupaj s partnerji pokazati, da je drsanje tudi pri nas popularen šport, ter da športnih objektov, ki bi poleg profesionalnega športa omogočala še rekreativno drsanje, v Sloveniji manjka. Da pa bo vse skupaj še bolj zanimivo in privlačno, se bo na ledu na Trgu republike odvilo tudi nekaj tekem lige EBEL, večen derbi med Olimpijo in Jesenicami ter drsalni spektakel skupine Lucky Lookers on Ice.

Spored tekem lige EBEL in državnega prvenstva bo kmalu objavljen tudi na naši spletni strani!

Drsališče je v prvi vrsti namenjeno popularizacija drsalnih športov in vsakodnevni rekreaciji, s kakovostnim programom pa bodo organizatorji tudi letos dokazali, da drsališče ni zgolj športni objekt, ampak odlično stičišče, priložnost za druženje, spoznavanje in zabavanje ljudi vseh starosti, na ledu in ob njem. Drsališče ima velik pomen tudi za širšo skupnost, saj gre za sodobno ekološko drsališče, ki bo v Ljubljano, tudi zaradi hokejskih tekem, privabilo veliko številko tujih turistov.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan