O podjetju

LUCKY LUKA je vodilno slovensko podjetje na področju drsanja, rolanja, animacijskih programov in izvajanja celovitih projektov mobilnih drsališč.

Delujemo na področju programov rolanja, drsanja, športne animacije, organizacije športno-zabavnih prireditev ter izvedbe celostnih »ledenih« projektov doma in v tujini. Za izvedbo poskrbi izkušena ekipa Lucky Luka, ki jo vodi Luka Klasinc, nekdaj profesionalni umetnostni drsalec, udeleženec zimskih olimpijskih iger v Albertvillu leta 1992, danes pa trener, pedagog in podjetnik.

Podjetje združuje ljubitelje športa – strokovne sodelavce in strokovno usposobljene vaditelje rolanja in drsanja ter bivše in še aktivne umetnostne drsalce, ki s svojim znanjem in izkušnjami ustvarjajo raznovrstne športne programe. Del Lucky Luka je tudi drsalna skupina LUCKY LOOKERS ON ICE, ki izvaja vrhunske drsalne showe doma in v tujini.

Lucky Luka pri svojem delovanju redno sodeluje s športnimi klubi in zvezami, vrtci in osnovnimi šolami, z Oddelkom za šport Mestne občine Ljubljana, Agencijo za varnost prometa ter različnimi poslovnimi partnerji. Za podjetja organiziramo team-building programe in različne ledene dogodke na ključ.

Na področju mobilnih drsališč sodelujemo z nizozemskim podjetjem Ice-World, za katerega smo tudi edini uradni zastopnik za Jugovzhodno evropsko regijo. Posebno zasnovana drsališča so energijsko učinkovita in okolju prijazna, zato poleg tega, da omogočamo drsalne užitke ljudem vseh starosti po vsej Sloveniji in širše, ohranjamo tudi zdravo naravo za prihodnje generacije.

S kakovostnim programom že leta dokazujemo, da drsališče ni zgolj športni objekt, ampak odlično stičišče, priložnost za druženje, spoznavanje in zabavanje ljudi vseh starosti, na ledu in ob njem. Drsališče je s svojo pozitivno energijo stičišče športne rekreacije velikega družbenega pomena tako za ljubitelje zimske rekreacije, kot tudi za obiskovalce/gledalce vseh generacij. V zadnjih letih so smo z mobilnimi drsališči in programom na ledu omogočali drsalne užitke po vsej Sloveniji: v Ljubljani, Šoštanju, Kranju, Novem mestu, Trebnjem, Litiji, Novi Gorici, Bovcu, Lipici, Portorožu (na plaži in v Avditoriju), Ankaranu, Čateških toplicah in še marsikje. Več o naših projektih in referencah si lahko preberete TUKAJ.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan