Lucky team

Lucky Luka ekipo vodi Luka Klasinc, nekdaj profesionalni umetnostni drsalec, udeleženec zimskih olimpijskih iger v Albertvillu leta 1992, danes pa trener, pedagog in podjetnik.

Podjetje združuje enakomisleče in sposobne bivše in še aktivne športnike drsalnega in rolerskega žanra, ki s svojim znanjem in izkušnjami z največjim veseljem posredujejo svoje športno znanje. Udeleženci naše strokovne šole rolanja in drsanja so otroci od 3. leta starosti naprej in odrasli vse do pozne zrelostne starostne skupine. Lahko se pohvalimo z nekaj tisoč zadovoljnimi, športa željnimi tečajniki letno, ki se redno vračajo v naše nadaljevalne programe.

Naš cilj ni le posredovanje kakovostne športne storitve in pedagoško podkovanega vodenja, temveč tudi kakovost druženja na 100 in 1 način, z ogromnim poudarkom na varnosti in kulturi tega športa.

Vsi vaditelji smo strokovno usposobljeni in imamo naziv vaditelja rolanja ali drsanja, izdanega na Fakulteti za šport. Večina jih ima za seboj vrsto let športnega udejstvovanja v umetnostnem drsanju in/ali kotalkanju. In kar je še pomembneje, vsi smo tudi izkušeni pedagoški delavci bodisi na osnovnih in srednjih šolah ali v vrtcih oz. profesionalni trenerji v obstoječih klubih po Sloveniji.

Del Lucky Luka je tudi drsalna skupina LUCKY LOOKERS ON ICE, ki izvaja vrhunske drsalne showe z bogato kostumografijo ter zvočnimi in svetlobnimi efekti doma in v tujini.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan