Pogoji poslovanja

Z vpisom v Lucky klub zvestobe, s prijavo na e-novičke, s prijavo na kateregakoli od naših programov ali s sodelovanjem v nagradnih igrah, objavljenih na spletni strani www.LuckyLuka.si se strinjate s spodnjimi pogoji poslovanja.

Veseli smo, da ste postali del Lucky družine :)

Z veseljem vas bomo preko elektronke pošte, ki ste jo navedli ob prijavi, obveščali o vseh naših novostih, aktivnostih in programih, deležni pa boste tudi koristnih informacij in nasvetov, ki vam bodo prišli prav pri rolanju in drsanju.

Dejavnost, ki jo opravljamo, se izvaja večinoma na javnih površinah, kjer je dovoljeno tudi fotografiranje in snemanje. Fotografije in videoposnetke iz naših programov bomo objavili na naših spletnih straneh in v medijih, ki jih uporabljamo za komuniciranje s svojimi javnostmi. Vaša fotografija, ki je objavljena v enem od navedenih medijev, je bila izbrana zato, ker nam je bila všeč in ker kaže na to, da ste se imeli z nami lepo.

Seveda pa ni naš namen, da vas z objavo česarkoli spravimo v slabo voljo. Če se ne strinjate z objavo fotografij ali videoposnetkov v zgoraj navedenih medijih, nas o tem prosimo obvestite in jih bomo odstranili takoj, ko bo to mogoče. Prav tako nas prosimo obvestite, če naših novic o novostih, aktivnostih in programih ne želite prejemati.

Hvala in veliko prijetnih aktivnih trenutkov vam želimo!

Lucky ekipa

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan