Vodja marketinga – trženje programov in organizacija prireditev

Lucky Luka je vodilno slovensko podjetje na področju drsanja, rolanja (Šola rolanja in drsanja Lucky Luka), animacijskih programov in izvajanja celovitih projektov mobilnih drsališč. Podjetje združuje ljubitelje športa – strokovne sodelavce in strokovno usposobljene vaditelje rolanja in drsanja ter bivše in še aktivne umetnostne drsalce, ki s svojim znanjem in izkušnjami ustvarjajo raznovrstne športne programe.

Vizija podjetja:

Smo podjetje, ki ne ponuja službe, zagotovo pa lahko vsak, ki išče in si želi delo najde mesto in ponudi svoje znanje ter doprinese k celoti projektov.

V začetku strokovna šola rolanja, sedaj pa z dolgoletnimi izkušnjami postavitev mobilnih drsališč po Sloveniji in tujini, upravljanjem lastnih in tujih projektov ter zagotavljanjem bogatega programa, iz leta v leto dvigujemo standarde ledenih projektov.

Po številnih uspešno izpeljanih projektih kot so postavitev drsališča za Ebel ligo na Trgu republike v Ljubljani, poletno drsališče v času Otroškega Bazarja, preko 1.000 m2 ledenih površin v Športnem parku Savsko naselje, postavitev drsališča na strehi nakupovalnega centra Köki v Budimpešti na Madžarskem, na beograjskem Kalemegdanu in v Areni Split ter številnimi drugimi, letos stopamo še stopničko više s prvo interaktivno ledeno deželo v Sloveniji, ki pa bo zagotovo postala stalnica številnih projektov tudi v prihodnjih sezonah.

Opis delovnega mesta:

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem ambicije po doseganju visokih rezultatov, fleksibilnost pri delu in sposobnost hitrega prilagajanja različnim situacijam.

Odgovorni boste za:

Zahtevana znanja in veščine:

 Ključne naloge in zadolžitve novih sodelavcev:

Ponujamo:

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan