Pomlad je pravi čas za tečaj rolanja

Rolanje je izredno prijetna in priljubljena oblika športne rekreacije, s katero krepimo telo in pridobivamo telesno kondicijo ter s katero se lahko ukvarjamo individualno, v paru, družinsko ali v skupinah. Rolanje je tudi odličen razlog za druženje in zabavo ter dnevno rekreacijo in aktivno preživljanje prostega časa. Primerno je za vse starosti, začnemo lahko že s 3 leti.

Da boste lahko poletje preživeli aktivno v družbi celotne svoje družine, vam priporočamo, da najmlajše v tečaj rolanja vključite že zdaj. Seveda pa ste k obnovitvi znanja vabljeni tudi starši oz. vsi, ki se na rolerjih ne počutite suvereno ali pa vam morda težavo dela zaustavljanje. Samozavest na rolerjih je namreč ključnega pomena za varno rolanje in tako za uživanje ob tej priljubljeni rekreaciji.

 

V šoli rolanja in drsanja Lucky Luka smo to pomlad pripravili mnogo možnosti učenja rolanja za tiste, ki rolanja še ne obvladate, ter nekaj rekreativnih aktivnosti za vse, ki vam rolanje ne dela težav. Otroci se nam lahko pridružijo na tečaju v vrtcu ali šoli, ki jo obiskuje, ali pa na popoldanskem tečaju v Tivoliju. Tja ste seveda vabljeni tudi vsi ostali, saj skupino vedno razdelimo glede na znanje. Če vam rolanje v skupini ne odgovarja, se lahko odločite tudi za individualne ure učenja rolanja. Vsak teden organiziramo tudi vodeno rolersko rekreacijo in redno vadbo umetnostnega rolanja.

Poiščite še ostale rolerske aktivnosti na www.luckyluka.si/rolaj-se.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan