RAZGIBAJMO LJUBLJANO NA GOSPODARSKEM RAZSTAVIŠČU

VABILO ŠPORTNIM DRUŠTVOM

Prireditev »Drsam, torej sem«, ki deluje pod okriljem Razgibajmo Ljubljano je namenjena vsem že aktivnim, kot tudi popularizaciji same športne aktivnosti še ne odločenim ter aktivnosti željnim novim članom vseh generacij.

Zato vabimo vsa športna društva (ne glede na vašo panogo), da se nam pridružite v soboto, 13.2.2016 na Lucky drsališču na Gospodarskem razstavišču.

  1. organiziramo druženje s prijetno, dodatno, morda nevsakdanjo športno aktivnostjo za vse vaše člane društva. Spoznali bomo drsanje, hokej, curling, …
  2. organiziramo stičišče vseh športno aktivnih, ki želijo spoznati tudi vašo panogo/ dejavnost. Prizoriščni prostor bo omogočal vašo promocijo in predstavitev vaše dejavnosti.

Kot športni delavci in organizatorji smo tako Lucky Luka, kot soorganizator športna zveza Ljubljana prepričani in to z dogodkom dokazujemo, da bomo zgolj s povezovanjem med različnimi in podobnimi panogami pripomogli k večji intenziteti športne aktivnosti, povečanju števila aktivnih, kot tudi k boljšim rezultatom vrhunskega športa.

Lucky Luka se vam zahvali in dokazuje družbeno odgovornost:

PREBERITE SCENOSLED…

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan