Kotalkanje

TEČAJ KOTALKANJA

Tečaj kotalkanja bo potekal 5 zaporednih, 2 šolski uri na dan. Primeren je za vse, ki se s kotalkami srečujejo prvič, prav tako pa tudi za tiste, ki osnove že poznajo in jih zanimajo naprednejše veščine. Po zaključku tečaja se lahko vsi, ki si želite redne vadbe in nadgraditve znanja tudi v smeri umetnostnega kotalkanja priključite skupini, kjer boste spoznali vse osnovne in naprednejše elemente kotalkanja kot so poskoki, prestopi, piruete, obrati, …

KDAJ?

Naslednji termin (začetek): ponedeljek 10.9.2018 ob 17:30

KJE?

Kotalkališče v parku Tivoli v Ljubljani (med bazenom in mini golfom, nasproti teniških igrišč).

CENA

*V primeru dežja tečaj ta dan odpade, nadaljuje se naslednji oz. prvi nedeževni dan. V primeru premajhnega števila prijav se tečaj prestavi.

PRIJAVA

Prijave sprejemamo prek e-maila na info@luckyluka.si. Ob prijavi navedite ime in priimek tečajnika/tečajnikov in kontaktno GSM številko. Če na tečaj prijavljate otroka, navedite še njegovo starost.

Za vse dodatne informacije o tečaju nam pišite na info@luckyluka.si ali nas pokličite na 041 77 77 33.

INDIVIDUALNO UČENJE KOTALKANJA

Za vse, ki bi se radi naučili osnovnih ali naprednejših veščin kotalkanja, ste na pravem mestu. Nudimo vam individualne ure z vaditeljem ali trenerjem umetnostnega kotalkanja, ki vam bo pokazal vse trike na štirih koleščkih.

Program je primeren za začetnike in tiste že vešče kotalkanja. Odločate pa se lahko med posameznimi individualnimi urami ali rednimi termini individualnih ur.

Za vse profesionalno usmerjene v umetnostno kotalkanje zagotovimo tudi licenciranega trenerja umetnostnega kotalkanja.

TERMIN: po dogovoru

Za več informacij o terminih, ceni in razpoložljivosti trenerja nam pišite ali pokličite:

E: info@luckyluka.si

M: 041-77-77-33

Kotalkaj kot Luna

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan