Rolerski programi za šole in vrtce

Šola rolanja in drsanja Lucky Luka se že vrsto let ukvarja z izvedbo športnih dejavnosti v vzgojno-izobraževalnih ustanovah po vsej Sloveniji, tako na področju rolanja kot drsanja. Ker se zavedamo, da delo s predšolskimi in šolskimi otroki zajema precejšnjo mero vztrajnosti, potrpežljivosti in veliko mero strokovnih vzgojnih pristopov, so vsi naši programi za vrtce in šole temu primerno prilagojeni. Vsi programi potekajo tudi v skladu z državnimi projekti Mali sonček, Zlati Sonček in Krpan.

Rolerski programi za vrtce in šole:

Tečaj rolanja poteka 5 dni zapored po 2 šolski uri na šolskem igrišču. Vključuje učenje rolanja v homogenih skupinah glede na predznanje, starost in želje. Strokovno usposobljeni vaditelji rolanja popelje otroke skozi program, ki zadovoljuje tako začetnike kot tudi bolj izkušene, divjanja in zabave željne športnike. Zaključek šole rolanja z individualnimi in skupinskimi tekmovanji. Vsak udeleženec prejme tudi diplomo.

Športni dan pod vodstvom strokovno usposobljenih vaditeljev rolanja izvedemo na šolskem igrišču, vključuje pa hitro šola rolanja, učenje novih rolerskih vragolij, hokej, ples, tekmovanja, rolerski izziv na poligonu, elementarne igre na rolerjih, … Za otroke pripravimo pravi rolerski žur!

Za ponudbe omenjenih programov nam pošljite povpraševanje na ines@luckyluka.si, za vse dodatne informacije smo dosegljivi tudi na 01 43 77 333 ali 041 77 77 33.

Smo ekološko odgovorni - imamo eko certifikat Smo družinam prijazni - štejejo izkušnje Smo družbeno odgovorni - postani za en dan